Kerkdiensten kunnen niet meer doorgaan op de gebruikelijke manier.

Beste gemeenteleden,

Na de persconferentie van afgelopen maandag over de aanvullende maatregelen tegen de verspreiding van het Corona virus is het niet meer mogelijk de kerkdiensten op de gebruikelijke manier te blijven volhouden. Om die reden heeft de kerkenraad besloten het anders in te vullen. Zondag om 10 uur en 17 uur zijn er nog steeds de diensten, maar dan vooral gericht op het uitzenden via de kerkradio en het internet. Een klein gezelschap komt met de dominee samen om de dienst in te spreken en muziek te maken. U kunt thuis met de dienst meedoen en deze meebeleven. Voorafgaand zal daarom de liturgie op het intranet gezet worden. De dienst is te volgen via facebook waar een life video opname is te volgen. U kunt ook de website bezoeken; https://www.hervormdkralingenwest.nl/ en zo ook de video volgen.

Om alleen te luisteren blijft het mogelijk via Kerkomroep.nl of via ons intranet.

We nodigen u uit gebedspunten aan te dragen voor de komende zondag. Door te geven aan Matthijs, [email protected]

Ook voor de bijbelkringen is het niet meer mogelijk samen te komen. Maar er zijn nieuwe vormen van samenkomen mogelijk. Een kring heeft via zoom al een web meeting gehouden en op deze manier hun kringavond voort weten te zetten. De kringleden zijn enthousiast, dit is zeker een aanrader voor andere bijbelkringen!

Als kerkenraad zijn we zoekend hoe we meer kunnen doen voor de gemeente, op dit moment overwegen we een gebedsmoment te organiseren op 1 of 2 tijdstippen per week. Misschien heeft u ook goede ideeën, laat het ons dan weten!

Hartelijk groet, namens de kerkenraad